Ik vond de ontspsnningscursus van 15 oktober goed in elkaar zitten.je gaf vooraf instructie daarna zelf in tweetallen op elkaar oefenen. een mooie voorbereiding op het zelf verder oefenen in de praktijk. Voor mij mag je hier en daar meer sturen bv sneller wisselen van deelnemers. Uiteindelijk is het doel met verschillende mensen masseren en daarvan leren. Ook als er pauze was geweest en het weer tijd was, terwijl nog niet iedereen terug is, zou je een cursiste kunnen vragen om de anderen te roepen zodat jij kunt starten. de ruimte was op zich oké, echter op de foto zag het er veel mooier uit, dan valt dat wat tegen. Ik heb het zelf een zeer inspirerend en zinnig weekend gevonden, wat mij aangezet heeft om regelmatig bij mijn familieleden te oefenen. daarmee heb ik mijn doel gerealiseerd en is de cursus zonder meer van waarden.