Anand.nl

Jasper van Embden

Ik ben begonnen in juli 2019 met als doen wens om meer te weten te komen over het mediteren en mindfulness. Ook om het mediteren, wat ik zelf al deed, meer te verankeren in mijn dagelijkse leven, en dat is gelukt. Zelfs zonder te mediteren, maar ervan bewust zijn dat deze rust en balans altijd te bereiken is, heb ik geleerd deze rust en balans te houden. Waar ik erg dankbaar voor ben.
Met Reiki kwam ik in aanraking (toen nog alleen Reiki I als onderdeel van de opleiding), dit onderwerp maakte me zo enthousiast dat ik zelfs Reiki Master heb bereikt, wie had dat gedacht! Wat een heerlijk besef dat de Reiki energie altijd aanwezig is.
De combinatie tussen het besef van de aanwezigheid van Reiki in combinatie met de rust die je ervaart door het mediteren heeft mij ruimschoots dat gegeven wat ik wilde en ook nodig had.
Raymond, ik wil je harstikke bedanken voor de reis die ik heb gemaakt en voor mijn zelfontplooing die ik heb mogen ervaren. Jij was hierin mijn gids en motivator wat ik niet meer zal vergeten.
Ik wens jou alle goeds, gezondheid, balans en succes toe. Bedankt.
Namasté …

Score voor Anand.nl: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Cursus / Opleiding: meditatie opleiding