Actualiteit van de website
Kwaliteit van de reviews

Gerard Visser

Ik vind Android planet een goede side ,ik heb er niet altijd de tijd ervoor om het te lezen in verband met mijn werk

Waar gebruikt u Androidplanet.nl voornamelijk voor?

Laatste nieuws over Android producten lezen

Wat kan Androidplanet.nl nog verbeteren aan haar website?

Ik doe het even via deze weg sorry voor dat , ! . Ik ben tevreden met de informatie , 2 . Ik heb nu 4 verschilende Samsung S7 EDGE gebruikt en alle kregen ze mankementen , 3 keer glas van binnenuit kapot , ontzettende warmte ontwikkeling van het toestel , kan zijn warmte / hitte niet kwijt , weigert op te laden , als de temperatuur te hoog is , beveiliging slaat door , gewoon laden in de auto onmogelijk , moet eerst afkoelen , door gebruik te maken van koelkast of diepvries , voor je het toestel weer kunt laden , gelukkig waterdicht toestel , pluspunt , hehe , nee het toestel valt vies tegen , geen Adobe flashplayer te installeren , loop tegen heel veel websites aan die niet functioneren , dit weekend , beeldscherm weer kapot , nu heb ik donder en bliksem in het scherm , wacht vol verwachting op de Nokia 8 , eindelijhk een vertrouwd en een degelijk merk
, Voorheen Nokia en zal mijn Samsung uitfasseren en lekker terug naar de roots , Nokia , Yeah

Score voor Android Planet: 4.5/5
Zou u de website Androidplanet.nl aanbevelen? Ja