Zeer goed

Een zeer goede ervaring. Een dag na het op de post doen kwam het inderdaad binnen zoals beloofd. De betaalmogelijkheden zijn goed. Bij contact wordt er vrij snel contact opgenomen en ik vind dat een kleinere webshop als deze ivm een grote zoals bol.com zijn werk goed doet. Hoewel de pokemon center knuffels klein van formaat zijn zien ze er erg mooi uit.

Wat een groot pluspunt is is de bestelstatus die en kleine webshop als deze beter heeft uitgewerkt dan Bol.com, aangezien je via e-mail niet alleen op de hoogte wordt gehouden van inpakken en versturen maar het er ook overzichtelijk uitziet, terwijl dit bij bol.com minder overzichtelijk is.
Een paar ouders hier klaagden over de prijs, ik vind het echter zeer redelijke prijzen aangezien iemand ze uit China en Japan koopt voor klanten en het prijsverschil met het origineel niet zo hoog is, deze klachten horen eerder bij Nintendo thuis als je de knuffels te duur vindt, het zijn ook niet zomaar knuffels die je overal kan krijgen, omdat ze exclusiever zijn is er ook een hogere prijs, dus ik raad ouders die dit voor hun kinderen kopen aan om er heel zuinig mee om te gaan.

Score voor Aniworld4u.com: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Deoxys knuffel pokemon center