WAARDELOOS! Niet doen!
Voor bestellen heb ik uitdrukkelijk gevraagd wanneer er geleverd kon worden. Vervolgens hoor ik nooit meer iets en wordt het product niet geleverd.
Briefpost
Reactie Antratek Electronics:
Geachte heer,
Allereerst hartelijk dank voor uw feedback.
Wat vervelend om te horen dat u, uw order nog niet heeft ontvangen.
Vorige week maandag heeft u contact met ons gehad betreffende de levertijd van dit product. Er is toen aangegeven dat wij de levering van onze leverancier woensdag 9 december binnen verwachtte. Helaas was de levering door omstandigheden bij de douane een dag vertraagd waardoor deze pas donderdag binnen kwam.
In uw bestelbevestiging en op de website werd een levertijd aangegeven van 2 tot 5 dagen. Doordat de levering van de leverancier op donderdag binnen kwam konden wij uw bestelling nog binnen die gestelde termijn van 2 tot 5 dagen naar u versturen. Uw bestelling is op donderdag 10 december met briefpost naar u verstuurd.
De verzendmethode waarvoor u gekozen heeft 'briefpost' is voor ons niet te volgen nadat deze ons magazijn heeft verlaten.
Bij deze verzendmethode staat aangegeven dat het risico voor de ontvanger is en dat er geen tracking informatie is. Dit is de reden dat deze verzendmethode gratis is.
Omdat er geen tracking informatie wordt verstuurd bij briefpost, ontvangt u na verzending van uw order geen bericht. Wij zullen hier naar kijken dat de klant ten alle tijden een e-mail ontvangt dat de order is verzonden welke los staat van het track&trace nummer. Ik kan me voorstellen dat het ontbreken van deze informatie voor verwarring kan zorgen. Onze excuses hiervoor.
Helaas wil het nog wel eens voorkomen dat het versturen met briefpost langer duurt dan pakketpost. Wij hopen dat uw bestelling spoedig bij u binnen is.
Antratek Electronics