Metalen strips van fronten merk Eggersmann laten los! Geen nette oplossing geboden door Aswa en Eggersmann.
De strips van alle fronten van mijn Eggersmann keuken laten los. Ze zijn scherp, dus gevaarlijk! Ondanks dat het mankement na ongeveer 12 jaar is begonnen, verwacht ik een nettere oplossing dan ‘probeer het zelf maar te repareren’ (gedaan, lukt niet) en ‘dan wordt het helaas voor u nieuwe fronten kopen’. Dit lijkt nl. een probleem met de (milieuvriendelijkere?) lijm te zijn. Dit mankement mag simpelweg niet plaatsvinden bij zo’n duur merk keuken. Het andere deel van mijn keuken (Poggenpohl) vertoont geen enkel mankement. Als ik had geweten dat ook bij een duur merk als Eggersmann de strips zo ineens loslaten had ik wel een goedkoper merk gekocht.
Ja, het is een oudere keuken, maar dit kan echt niet. En al helemaal niet voor dit merk. Zowel Aswa als Eggersmann geeft niet thuis voor een passende oplossing (die m.i. dus niet is dat ik voor de volle mep nieuwe fronten moet kopen).
Destijds (2009) prima geholpen en mooie, dure keuken gekocht. Omdat van onze vorige keuken de frontjes snel kapot gingen nu op advies een heel duur merk gekocht.