Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Ruben

Na een paar keer langs geweest te zijn bij Atelier Christian, kan ik met trots zeggen dat ik echt tevreden ben. Je komt binnen, en wordt meteen openlijk ontvangen. Zelf ben ik er naartoe gegaan voor een zelfgemaakte ketting. De werknemers daar namen mij meteen serieus en nadat ik ze mijn wensen verteld heb, kwamen ze meteen met een goede en duidelijke schets. Een paar dagen later kon ik weer op bezoek komen om de schets in 3D te zien op een speciaal programma van hun. Ik was meteeb verkocht, maar had ook de optie nog aanpassingen te maken zodat mijn ketting echt 100% naar wens was. Na enige tijd kreeg ik mijn ketting precies zoals op de 3D schets. Top kwaliteit. Een nadeel is wel dat ze, in mijn ogen, niet veel assortiment voor mannen hebben betreffende kettingen en armbanden, maar ze gaven wel goed advies wat eventueel goed bij mij zou staan, en gaven me ook de optie om ze persoonlijk door hun te laten maken met mijn wensen, net als met mijn ketting. Geweldig, ik ben er helemaal blij mee.

Ze geven goede adviezen, luisteren heel goed naar de wensen van de klant en de 3D schetsen zijn echt een hele fijne ervaring voor iemand die weet wat hij/zij wilt, maar het door hun gemaakt wilt hebben.

De vitrines in de winkel zijn redelijk hoog. Hierdoor zijn de artikelen die daarin zitten niet voor iedereen even gemakkelijk te bezichtigen. Als dat veranderd zou kunnen worden, zou het voor mij perfect zijn

Score voor Atelier Christian: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: Ketting laten ontwerpen