Heden zeer slechte ervaring gehad met uw bedrijf.
N.a.v. een aantal contacten per mail i.v.m. mijn interesse in de Nissan Almera Tino voor 9 januari een
afspraak gemaakt voor een proefrit. Zie nu tot mijn verbazing dat auto verkocht is !! Neem vervolgens contact op met
dit bedrijf en krijg doodleuk te horen auto is vandaag verkocht !! Wij houden geen auto vast. Dit zijn geen afspraken. Informeer je goed met dit bedrijf en maak duidelijke afspraken als je met hun in zee wilt gaan als je interesse hebt !!!
Reactie Auto-roelofs.nl:
Goedemorgen heer Gulikers,
Ik begrijp dat het voor u vervelend is dat de auto waarin u geïnteresseerd was is verkocht. Ik vind het vervelend dat bij u het misverstand bestond dat we deze vier dagen voor u zouden reserveren.
Het reserveren van auto’s is bij ons niet mogelijk. Dit vanwege het feit dat dit de omloopsnelheid van onze voorraad verlaagt. Een hoge omloopsnelheid vinden wij zeer belangrijk omdat wij graag een snel wisselend assortiment aanbieden. Door auto’s te reserveren zouden wij ons zelf hierin beperken.
Wij wensen u succes met het vinden van een passende auto, en hopen in de toekomst iets voor u te kunnen betekenen.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs