Ik heb dit bedrijf leren kennen via een advertentie op Marktplaats. Bij telefonisch contact bleek men erg vriendelijk en correct. Nadat we de avond van te voren(waarschijnlijk wat laat) de voicemail kregen en deze NIET hadden ingesproken werden we de dag erna netjes terug gebeld. Het was makkelijk om een afspraak te maken en bij het arriveren riep ook de uitstraling van het bedrijf en het voorkomen van de medewerkers meteen een goed gevoel op.
De klantvriendelijke instelling in zijn geheel. Men komt betrouwbaar en vriendelijk over.
ik persoonlijk zou de auto's, en misschien is dat bij andere auto's wel gebeurd ook een schoonmaakbeurt geven alvorens ze aan te bieden.
Reactie Auto-roelofs.nl:
Goedemorgen Johan,,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Helaas waren we er op het moment van verkoop nog niet aan toe gekomen jouw nieuwe Volvo van binnen schoon te maken. Dit schoonmaken gebeurt normaal gesproken op de zaterdagen, of op het moment dat een klant een afspraak voor een bezichtiging maakt. Aangezien de zaterdag bij ons de drukste verkoopdag is, streven we ernaar om onze voorraad dan in zijn geheel op internet te hebben staan. Indien een geïnteresseerde zonder afspraak voorbijkomt kan het hierdoor voor komen dat de auto nog niet gereinigd is. Onze excuses daarvoor.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs