Voor het eerst een auto gekocht bij dit bedrijf in 2017.(ervaringen gedeeld in febr, 2017). Mijn ervaringen waren toen al fantastisch. Zodanig dat ik toen al riep, dat mijn volgende auto weer bij Roelofs gekocht zou worden. Ik heb woord gehouden en afgelopen zaterdag mijn 2e auto bij Lex Roelofs gekocht. En weer tot volle tevredenheid. “Eerlijkheid duurt het langst” en dat was de vorige keer al mijn ervaring. Alle informatie klopt gewoon en wordt ook nog eens ondersteunt met tellerrapport, APK keuringsrapport en noem maar op. En daar schort het nogal eens aan in de auto handel!!
Ja. Een gigantisch aanbod van auto’s in vele merken, prijzen en ze zien er allemaal prachtig uit. Om zo te zeggen, voor alle lagen in onze bevolking . En het alle belangrijkste, de service en betrouwbaarheid. Je word hier gewoon NIET belazerd en openheid staat hoog in het vaandel. En,...heel belangrijk, je word er niet geprest tot kopen. Geen glimmende showrooms en allerlei rompslomp, nee gewoon terzake. En als je echt in het land rond kijkt, de prijzen zijn echt zeer redelijk.
Geen.