Over het algemeen prima, maar een hoop ergernis door een afgehaakt montagepunt. Banden waren zogenaamd niet geleverd. Gelukkig woonde ik vlakbij en ben ik gewoon de garage ingelopen. De betaalde banden lagen netjes in de garage. Vervolgens moest ik bewijzen dat ik ze betaald had.
Montagepunt bleek niet meer te werken voor bandenprijsvechter. In 1e instantie waren de al betaalde banden zoek. Dit lag achteraf aan het montagepunt, maar veroorzaakte wel ergernis.
Reactie Autobanden Prijsvechter:
Geachte klant.
Wij waren niet op de hoogte gesteld door het montagepunt , welke op dat moment nog bij ons was aangesloten, dat zij niet meer wilden monteren voor externe bandenwinkels.
Tevens waren zij verhuist. Ook daar waren wij niet van op de hoogte gesteld.
De banden waren op het oude adres van dit montagepunt geleverd en waren zeker niet kwijt. Nooit hebben wij aangegeven dat de banden niet waren geleverd. Indien de banden kwijt waren geweest, dan hadden wij garant gestaan.
Wij staan altijd garant dat de klant zijn banden ontvangt. Wat er ook gebeurt. De klant zal nooit haar geld kwijt zijn.
Zodra wij van het montagepunt te horen kregen dat zij niet meer wilden monteren hebben wij direct actie ondernomen en hen verzocht om de zaken netjes af te wikkelen.
Dit is ook gebeurt. Indien dit niet was gebeurt, dan hadden wij naar een andere oplossing gezocht. Hiermee denken wij adequaat te hebben gehandeld.
Uiteraard is het betreffende montagepunt direct verwijderd van de website.
Ondanks dat wij meerdere malen per jaar de montagepunten verzoeken om hun data (prijzen, adres etc.) te controleren, is het voor ons onmogelijk, wanneer een montagepunt geen wijzigingen doorgeeft, om de montagepuntendata up to date te houden.
Wij zijn immers afhankelijk van de data die we krijgen van de montagepunten zelf.
Wij excuseren ons voor het ontstane ongemak en hopen dat we door direct contact te zoeken met u en het montagepunt, hebben gehandeld zoals mag worden verwacht.
D. Walda
Autobanden Prijsvechter