Op internet een set winterbanden gezocht van het merk Continental. Uw bedrijf behoorde bij de laagste prijs aanbieders.
Twee bedrijven hadden een iets lagere prijs maar daar kon niet via Ideal betaald worden, zij hadden geen Thuiswinkelwaarborg en vielen onder het Duitse recht. Daarom heb ik voor uw bedrijf gekozen.
Lage prijzen, Ideal betaling en Thuiswinkelwaarborg. Prima website met veel relevante informatie.
Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
Geen.
Tot slot ; de bezorging van DPD was heel slecht. Dinsdag besteld en vrijdag daarop zou geleverd worden, maar pakket werd 500 meter verder op de weg bij een totaal ander huisnummer op de oprit gedropt terwijl de bewoners daar niet thuis waren en ik ook geen bericht kreeg. Ik was op het afgesproken tijdstip van levering wel thuis. Daarna grootste moeite gehad pakket alsnog geleverd te krijgen, hetgeen na lang aandringen uiteindelijk op vrijdag een week later lukte. Knudde......
Reactie Autobanden Prijsvechter:
Geachte heer (naam bij ons bekend)
Wat betreft de levering. Het is ons onbekend wat DPD precies gedaan heeft, maar dat is inderdaad niet goed gegaan.
Gelukkig is het pakket wel weer terecht gekomen, maar door de flater van de DPD chauffeur, heeft de levering inderdaad veel te lang op zich laten wachten.
Wij betreuren de fout van DPD en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Uiteraard zullen wij hierover ons beklag doen bij DPD.
Autobanden Prijsvechter