Ik heb slechte ervaring met de levering van de banden.
De track en tracé werkt niet. Je krijgt geen bericht wanneer de levering plaats vind. Als er dan geleverd wordt, worden de banden voor de deur weggegooid er wordt aangebeld en voordat je de deur op en hebt gedaan zijn ze al weer aan het eind van de straat. Wat een slecht koeriersbedrijf. Vandaar dat ik maar één ster geef..
Dit heeft waarschijnlijk niets te maken met autobandenprijsvechter.
Maar doe er wat aan. Er zijn koeriers genoeg........
Goede banden voor een goede prijs
Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
De info over de levering en de levering zelf.
Reactie Autobanden Prijsvechter:
Beste heer van Eekelen.
Helaas kunnen wij niet kiezen welke transporteur de banden brengt. Dit wordt bepaald door onze leveranciers. Jammerlijk ging de levering niet zoals u bij ons gewend bent. Ook wij vinden dit niet goed. Echter door de enorme drukte, rijden (overigens alle) koeriersdiensten als gekken. Met ca 1.45 minuten per pakket, moeten zij in 8 uur allerlei pakketten rondbrengen. Het probleem ligt dus niet bij ons, maar dit is een landelijk probleem. Personeelstekort en een te groot aanbod aan (kerst) pakketten. Echter vinden wij dat geen reden om de banden voor de deur te deponeren.
Dus betreuren wij dit, maar kunnen hier helaas niets aan doen, behalve de klacht doorspelen aan DPD. Dat zullen we dan ook doen.
Wat betreft de trackingcode, hebben we gekeken en gezien dat deze normaal werkte. https://extranet.dpd.de/status/de_DE/parcel/05258972384791 Met een werkende code zien wanneer er wordt geleverd en bij DPD zelfs een tijdsblok zien van 1 uur.
Uiteraard wanneer een code onduidelijk is of onjuist werkt, staan wij altijd paraat voor extra info. Bijvoorbeeld via de mail of What`s app.
Onze excuses als u de levering als vervelend heeft ervaren.
Etienne Persijn
Autobanden Prijsvechter