Schadeherstel Bronneberg heeft prima werk geleverd aan mijn auto. Mijn auto is helaas wel lang daar geweest. Langer dan voorheen (en tussendoor) aangegeven werd. Niet persé last van gehad door passend vervangend vervoer. Kleine side-note: vervangend vervoer is niet echt geïnspecteerd voordat ik deze mee kreeg. De auto rook zeer onfris, ruitensproeier was leeg, auto moest een beurt krijgen (gaf melding) en er zat een gaatje in de bekleding achteren. Hier heb ik hen zelf voor gebeld om allemaal door te geven. Mijns inziens is het net iets netter als de klant dit niet hoeft door te geven maar de garage dit zelf kenbaar maakt bij het wisselen van de auto’s. Dit heb ik ook zo terug gegeven als feedback. Doet niks af aan de kwaliteit van de reparatie, maar al bij al zorgt het wel voor een minder goede indruk in combinatie met de langere wachttijd dan de tot drie keer toe aangepaste verwachte reparatieperiode.