Wij reden al enige tijd met een kleine schade aan onze auto rond en kwamen er met onze verzekeraar niet helemaal uit. Ik kreeg toen een tip om dit via WIBU te spelen, zodat zij de schade zouden kunnen repareren en alle correspondentie met de verzekeraar zouden voeren. Ik had hier eerst mijn twijfels over, maar na het maken van een afspraak voor een voorgesprek werden alle twijfels gelijk weggenomen.
Het voelde zo goed aan dat ze gelijk een afspraak hebben gemaakt voor het laten repareren van de auto.
De dag van de reparatie was aangebroken en wij hebben onze auto netjes naar WIBU gebracht en kregen een mooie leenauto mee voor de tijd die zij met onze auto bezig zouden zijn.
De volgden dag kregen wij een telefoontje dat de schade netjes was gerepareerd en de afhandeling met de verzekering was ook in orde gemaakt.
Aan de auto is niet meer te zien dat er ooit een schade heeft gezeten, onze complimenten voor de werknemen van WIBU en in het bijzonder voor dhr. Amit voor zijn goede zorg en uitleg.
Wij hopen niet vaak meer gebruik te moeten maken van de diensten van WIBU, maar als we weer eens schade hebben zullen wij zeker geen twee keer moeten nadenken.