Via mijn verzekering werd ik doorverwezen naar Autoschade Herstel Roos.
Bij binnenkomst werd ik keurig te woord gestaan en samen hebben we de schade bekeken.
De desbetreffende persoon legde me uit hoe de afwikkeling zou gaan en nood me direct een gratis bruikleen auto aan.
Niet verwachtend dat ik de schadeauto gelijk kon laten staan hebben we de benoedigde gegevenas uitgewisseld en kreeg ik te horen dat als alles goed zou gaan de auto in dezelfde week gereed zou zijn.
Tussentijds nog overleg gehad i.v.m. de hoogte van de schade en de dagwaarde van de auto.
Samen is besloten het vervangen van een stukgereden band te laten vallen.
Inderdaad werd ik aan het eidn van de week gebeld dat de auto klaar was en opgehaald kon worden.
Samen hebben we wederom de auto nagelopen en zelfs een klein roestplekje wat wel op het zelfde plaatdeel zat maar niet tot de schade behoorde was keurig hersteld.

I.v.m. de kleur van de al wat oudere auto (geel) was me vooraf al gevraagd of ik ermee akkoord zou gaan als men de kleur niet exact kon maken daar op de auto nog het oude type lak zit en verbleekt was (auto is 22 jaar).
Na akkoord voor de gedane reparatie weer zeer tevreden huiswaarts gekeerd.

Ik zou dan ook iedereen die een schade moet laten herstellen aan zijn/haar voertuig zeker adviseren naar Autoschade Herstel Roos te gaan.
De service is zeer goed en verdient een dikke 10.
Hetzelfde geldt voor hoe de auto gerepareerd en gespoten is, ook hiervoor een dikke 10

Score voor Autoschade Herstel Groep: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
01 Evaluatie schadeherstel