Auto Siero, in aanraking gekomen met dit bedrijf via eigen klanten die al sinds jaar en dag een auto kopen bij deze jongens, dat gaat nog ver terug in de tijd en deze mensen zijn eigenlijk nooit weggeweest bij Siero. Dan moet het toch haast wel te vertrouwen zijn.
In 2014 opdracht gegeven voor een witte Bmw 3 station met volledig M-pakket, uiteraard met een meegegeven budget want eerlijk is eerlijk, we betalen het liefst geen van allen teveel. Het antwoord was vrij snel duidelijk dat het amper haalbaar zou zijn maar als ik geduldig bleef er misschien wel eentje zou binnenkomen ergens in Nederland. Geduld werd beloond en een paar maanden later stond er een hagelwitte sportieve Bmw met werkelijk alle opties die je maar kan verzinnen en nog ben nog steeds erg tevreden (uiteraard is 3 jaar later een nieuwe zoekopdracht uitgezet via Siero).
Sinds 2014 vragen veel klanten waar ik m'n auto vandaan heb en adviseer ze altijd naar hun, aangezien ik m'n eigen klanten ook graag te vriend hou moet ik dan wel zeker weten dat ze waar krijgen voor hun geld en uiteraard de service wat daarbij hoort.
Merk:
Bmw en onlangs een familielid een fantastisch mooie Audi A3 cabrio.
Model:
3-station