Vrijdag 2 december besteld en betaald, 2 december status betaald, 3 december status verstuurd. op 6 december heb ik hierover gemaild en kreeg ik als antwoord dat het pakje op 5 december is verstuurd, dus klopt het bericht van 3 december met de status VERZONDEN niet. vandaag 10 december nog steeds niets ontvangen. Een hele slechte zaak en heb ik dit eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt. dit kan dus niet!!!!!!
Het enige bedrijf dat geen verzendkosten hanteert.
Merk, model en bouwjaar van de auto
Citroen C4 Grand Picasso
Reactie Autosleutels.info:
Beste,
U heeft op vrijdagavond 2 december besteld. We hebben de bestelling op zaterdag 3 december ingepakt. Op zaterdag 3 en zondag 4 december werken de posterijen niet. Op maandag 5 december is uw bestelling opgehaald door DHL. U heeft gekozen voor gratis verzending waardoor de verzending 3 -6 dagen duurt. Als u het binnen 2 dagen bezorgd wilt hebben dan dient u € 1,99 extra te betalen. Dit staat duidelijk vermeldt bij het afrekenproces. Al met al waardeloos en ongepast dat u ons bij voorbaat een lage waardering geeft. Ik zou als ik u was eens serieus overwegen of u wel online bestellingen moet blijven doen. Ga in het vervolg gewoon naar een fysieke winkel zou ik adviseren.