Voor het eerst gezocht naar een bedrijf die autosleutels verkoopt.
Snel gevonden even gezocht welke sleutel vergelijk gemaakt met eigen sleutel aan de hand van de foto,s omschrijving gelezen en daarna besteld.
Na twee dagen sleutel binnen bij geleverde beschrijving gelezen en aan de slag.
Na open van de sleutel print uit oude sleutel genomen en in de nieuwe geplaatst.
Echter paste deze niet volgende dag een Email verstuurd en anwoord gekregen dat dit wel vreemd is of ik een foto terug wilde sturen. Dit heb ik gedaan maar ben zelf aan de slag gegaan omdat Wilco van Olst het vreemd vond dacht ik dan moet ik toch de juiste sleutel hebben er zijn trouwens 4 sleutels welke geschikt zijn voor Peugeot 207 heb ik voorzichtig met dremel print passend gemaakt,ingebouwd en getest werkt goed dan de laatste handeling de baart uit de oude sleutel over brengen de baart uit de nieuwe was geen probleem maar uit de oude wel. Ik heb hem uit moeten boren om de klemveer er uit te krijgen. Toen paste deze weer niet de oude is dikker dan de nieuwe gelukkig de dremel nog bij de hand en hem dunner geslepen al deze handelingen staan dus niet in de beschrijving maar vertel u graag dat ik dit heb moeten doen om weer een bruikbare sleutel te krijgen.
Dit kan ik niet beoordelen ik heb verders geen reactie gehad op het boven vermelde.
Merk, model en bouwjaar van de auto
Peugeot 207 van 20011