Avis

Jessica

Online makkelijk een busje kunnen huren. Bij het ophalen kreeg ik uiteindelijk een andere bus toegewezen. Deze had echter niet genoeg laadruimte omdat ik een bus meekreeg met een achterbank.
De medewerker zei dat hij nog 1 bus overhad die wel voldeed aan de laadruimte die ik nodig had. Deze liet hij ons en werd goedgekeurd door ons. Vervolgens moest hij bellen met zijn collega om dit in te zetten. Toen bleek dat dit helemaal niet ging omdat deze was al voor iemand anders gereserveerd was. Inmiddels was er een ander stel gearriveerd die ook eeen busje kwamen ophalen en zij hadden ons verhaal gehoord. Zij wilden graag helpen en hebben de bus die wij eigenlijk mee zouden krijgen opgemeten. Toen bleek dat zij in de bus met achterbank wel waarschijnlijk genoeg ruimte zouden hebben, hebben we afgesproken dat we dus zouden omwisselen van bus. Gezien ik al betaald had en mijn contract al had gekregen, wist de medewerker niet hoe hij nu moest handelen. Hiervoor had hij hulp op afstand nodig van een van zijn collega's, dus deze had hij continu aan de lijn. Uiteindelijk heeft het , nadat we hadden afgesproken te wisselen van bus, een half uur geduurd voordat hij dit daadwerkelijk administratief verwerkt had. In totaal heeft mijn afspraak voor het ophalen van de bus die ochtend, mij zo'n 50 minuten tot een uur geduurd.
Ik was hier zeker niet tevreden over. Want ik moest vervolgens alle afspraken die ik die dag had om spullen op te halen en te vervoeren in de bus, opbellen omdat ik veel later zou zijn.

Bij welke vestiging heeft u een wagen gehuurd?

Helmond

Score voor Avis: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Verhuurbus