Altijd goeie service met een goed verzorgd wagenpark. Als er wat niet klopt of de auto is niet schoon genoeg bij het ophalen wordt dit keurig opgepakt en omgewisseld. Personeel hierbij is ook altijd even vriendelijk, leuk team!
De informatie welke je krijgt bij het meegeven van de huurauto is alleen niet altijd volledig. Zo had ik laatst een elektrische auto mee en werd mij niet medegedeeld dat ik achteraf moest betalen per gereden kilometer + voor het opladen van de auto. Als ik dit wel geweten had, kon ik namelijk de auto zelf kunnen laden tegen een goedkoper tarief.
En wat ik soms lastig vindt te begrijpen is de verschillen tussen de reservering, de huurovereenkomst bij het ophalen en de factuur achteraf. Soms krijg je een andere auto dan gereserveerd, totaal niet erg omdat het vaak een upgrade betreft. Alleen kloppen de bedragen dan niet meer op de verschillende formulieren welke ik teken en/of opgestuurd krijg. De factuur achteraf klopt gelukkig wel altijd, het is alleen altijd een kwestie van uitzoeken/narekenen.
Bij welke vestiging heeft u een wagen gehuurd?
Binckhorstlaan Den Haag Centrum