Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Over het algemeen positief. Mooi eindresultaat, goed advies tijdens het eerste gesprek in de showroom.

Er is veel tijd voor ons genomen tijdens het eerste gesprek in de showroom, met goed advies voor zowel de kwaliteit van de badkamer als waar we geld zouden kunnen besparen zonder kwaliteitsverlies.

De communicatie was niet altijd even sterk, zowel vanuit Astra naar ons toe als tussen de medewerkers. Daardoor verliep niet alles even soepel en heeft het erg lang geduurd.

Reactie Je Baden+ badkamerspecialist:

Beste familie,

Wij willen u hartelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven op het gehele traject.

Wij zijn blij te mogen constateren dat u tevreden bent over de begeleiding en het eindresultaat, tevens hebben wij ook uw aandachtspunt opgemerkt. Wij willen u laten weten dat wij dit punt zeker oppakken en ermee aan de slag gaan. Communicatie vinden we zeer belangrijk en wij willen ook dit punt goed voor elkaar hebben, zodat wij iedereen een goed en tevreden gevoel kunnen geven. Helaas is dit tijdens dit traject niet geheel soepel verlopen, maar wij willen u wel bedanken dat u dit onder de aandacht heeft gebracht, zodat wij dit naar nieuwe klanten toe kunnen verbeteren.

Score voor Je Baden+ badkamerspecialist: 3.5/5
Zou je ons bedrijf aanbevelen? Ja