Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke offerte. Ook werd er duidelijk afgestemd met ons over de startdatum van de werkzaamheden, maar ook over wie er op welke dag kwam (loodgieter, tegelzetter etc). Heel fijn om te weten! Mannen werken netjes en zorgvuldig. Vooral de tegelzetter heeft supermooi werk verricht! Erg mooie afwerking. Ook kregen we netjes en snel een nieuwe wasbak geleverd toen bleek dat de bak een beschadiging had. We zijn heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor tegels, sanitair en kranen. Badkamer is een heerlijke plek geworden. Alles is erg naar wens gegaan en we zijn superblij met het nette resultaat!
Nemen zelf contact op over wie er komt en wanneer. Zijn makkelijk bereikbaar voor advies en vragen. Fijne en persoonlijke service en mooie afwerking in badkamer.
Op de tekening iets duidelijker afmetingen/afstanden aangeven (leidde soms tot verwarring bij bouwers)