Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

M. Bijsterbosch

Mooie spullen, vakwerk, mindere communicatie

Ze hebben goede zzp'ers aan zich gebonden; echte vakmensen!

De communicatie kan echt beter. Aan onze kant gingen wat dingen mis waar Aangenaam niks aan kon doen. Maar ook aan de kant van Aangenaam ging niet alles vlekkeloos: zo waren alle tegels verkeerd geleverd. Gelukkig konden we dat snel oplossen zodra we het hadden ontdekt. Ook moesten we zelf achter de schilder aan, en je hoopt toch dat als je een coördinerend bedrijf inschakelt dat dat niet nodig is. Toen onze douche was geïnstalleerd en er na een paar dagen geen warm water meer uit kwam belden we Aangenaam en werden we bij het noemen van onze naam begroet met een diepe zucht. Dat kun je eigenlijk niet doen tegen een klant. We snappen dat het voor Aangenaam ook niet het leukste project is geweest, maar hier konden wij niks aan doen. Alle punten die we aandroegen waren terecht. Gelukkig werd het daarna ook wel vlot opgelost. Aangenaam heeft het erg druk, dus helaas is er wat minder flexibiliteit in de planning. Het viel ons tegen dat het na het stucen nog 3 weken duurde voor er geschilderd kon worden (terwijl er 1 week droogtijd voor stond), en dat we daar zelf achteraan moesten. Al met al zijn we 8 weken zoet geweest met de verbouwing, terwijl er vooraf over 5 weken werd gesproken.

Score voor Je Baden+ badkamerspecialist: 3/5
Zou je ons bedrijf aanbevelen? Nee