Begin 2024 binnen gelopen bij dit bedrijf. Erg prettig te woord gestaan en geholpen door Lesley. Na een uitgebreid gesprek tot een mooi geheel gekomen en uiteindelijk tot ondertekening overgegaan.
Na wat twijfels nog wat veranderingen op voorhand doorgegeven. Ook dat werd netjes opgepakt.
21 mei was het zover. Na nog even contact te hebben gehad met Lesley, stond Mario bij ons op de stoep en ging na een kennismaking en een bak koffie voortvarend te werk. Wat een vakman! Hele badkamer gesloopt en voorbereid op de nieuwe opstelling.
De tegelzetter (van Nola) kwam. Mario hielp hem even op weg en hij kon zijn gang gaan. Hij legde uit wat de stappen zijn in het proces en gaf duidelijk aan dat wij uiteindelijk bepalen hoe het eruit moet komen te zien. Vanwege zijn gezondheid bracht hij de dag erna zijn broertje mee. Nog zo'n topper. Wat heeft die mooi werk afgeleverd!!!
Mario kon ik na werktijd ook nog even contacten over de planning en stond na het weekend met de hele inboedel voor de deur. In 1 dag heeft hij de hele badkamer afgemaakt! Van wc tot wandcontactdoos en van ligbad tot radiator. Alles keurig en vakkundig gemonteerd en bovenal heel prettig en vriendelijk.
Al met al is dit hele traject ontzettend naar wens verlopen. Nog even de puntjes op de i morgen en dan kunnen wij vanaf vrijdag genieten van onze natte ruimte!
Een hele grote pluim voor een ieder die zich hiervoor heeft ingezet!!!
Fam. Lucassen
Helder en snel