Tim

Ik ben een grote man (1.95m, 100kg), en zocht al lange tijd een badjas waar ik me écht goed in kon wikkelen. Alles wat ik vond via de normale kanalen was te kort, te klein, of stond online gewoon geen afmetingen bij, alleen maar "XL". Daar heb je wat aan...

Gelukkig was het bij Badjasparadijs anders. Ten eerste hebben ze van iedere badjas (die ik bekeken heb) een maattabel online staan, dat helpt al enorm. Omdat ik twijfelde heb ik toch een mailtje gestuurd met een beschrijving van wat ik zocht, afmetingen van m'n huidige badjas, en een beschrijving van mij. Binnen no time kreeg ik een reactie met daarin meerdere aanbevelingen, en ook de maat die voor mij geschikt zou zijn.

Koppig als ik ben heb ik natuurlijk nog een paar maten groter besteld, ik heb namelijk zelden meegemaakt dat een maat die mij zou moeten passen ook echt paste. Gelukkig kan ik zeggen: Ik verdrink in de badjassen die ik besteld heb, zo heerlijk groot zijn ze. Gelukkig was dit ook precies wat ik wilde. Ik denk dat de aanbevolen maat perfect had gezeten, maar ik had sowieso liever een wat groter model, perfect dus.

Bovendien zijn de badjassen allemaal van goede kwaliteit, mooi stevig en zware dikke stof (ze zullen vast ook lichte modellen verkopen, maar dat is niet wat ik zocht). Het was m'n bedoeling om er maar 1 te kopen, zeker omdat ik toch wat moeite had met de prijzen, maar uiteindelijk heb ik toch 2 badjassen gehouden. Absoluut een aanrader!

Vriendelijke service, snelle en duidelijke communicatie

Reactie Badjasparadijs:

Beste Tim,
Wat is dit ontzettend fijn en leuk om te lezen.
Heel veel plezier van de badjassen en heel fijn dat je er zo blij mee bent!

Score voor Badjasparadijs: 5/5
Zou u Badjasparadijs.nl aanbevelen? Ja