Baitshop

Anoniem maar hoeft niet gepubliceerd te worden voor mij. Puur intern

Geachte heer/mevrouw,

Dit was de 1e keer dat ik levend aas via de Baitshop heb besteld. Uberhaupt de 1e keer op deze wijze. Helaas is me dit slecht bevallen. Ten eerste kan ik niet op de site vinden wanneer ik het bestelde tegemoet kan zien en ontving ik dit pas nadat ik het eigenlijk wilde gebruiken. Kan zijn dat ik iets heb gemist. De bestelling wordt bezorgd door PostNL. Dat is prima doch wanneer zij niemand thuis treffen komen ze de volgende dag terug. Zo was er dus de eerste dag nemand thuis en nam men de bestelling weer mee. De volgende dag was er wel iemand thuis. Helaas was het levende aas toen al meer als 2 etmalen onder weg. Dat komt met maden niet goed. En zo was het dus ook. Ik had een zak met dode maden die ik dus in plaats van vis aas tot vogelvoer heb getransformeerd. Als PostNL de bestelling bij et postagentschap had achter gelaten, had ik het diezelde avond nog opgehaald wetende dat het om levend aas gaat. Helaas is dit dus op zich jammer van het geld geweest. Wllicht valt hier nog winst te halen.

Beschrijf hier uw ervaring

Zie boven

Score voor Baitshop: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: