Bako.nl

Eerste indruk bedrijf

Wim Vinke

Zie revieuw 13 october 2023

Zie 13 october 2023

Hebben lekkage gahad in de slaap kamer van onze dochter , stuk van het plafond was nat en bruin geworden , ik heb de klacht gemeld , er kwamen 2 man kijken om te kijken wat er aan de hand was, de betreffende man zou er 3 uur voor uit trekken om het te fixen , ik heb inmiddels paar keer gebeld om te vragen of ernog iemand kwam om het te fixen cq te controleren , ik heb in mei aangegeven dat ik de eerste 2 weken van juni vrij ben , dus bel me als jullie in de buurt zijn. Tot op de dag van vandaag zijn ze niet meer geweest want eerst gaat plaatsen van airco,s voor . Tijdens plaatsen hadden ze ons verteld dat als er een storing of probleem is wij binnen paar dagen op de stop staan. Voor 8000 4 airco,s geplaatst ik heb zelf nog een klant geregeld voor ze. Na 8 maanden heb ik ze niet gezien , en geen afspraak tot op de dag van vandaag. Dhr M.de Jong dit was niet conform afspraak plafond is deels bruin vanwege vocht/ water lekkage wat niet opgelost is of wordt. Heb hier geen goed woord voor over. Schande ander wordt heb ik er niet voor.

Reactie Bako.nl:

Jammer van deze reactie, zeker nu blijkt dat het niets met de airconditioner heeft te maken.
Dat we in de periode dat u vrij was niet waren gekomen had alles te maken met het weer.
We kunnen simpelweg geen dakpannen openleggen wanneer het regent.
Als zelfs festivals worden afgezegd en u zelf uw schilderwerkzaamheden heeft gestaakt vanwege het weer lijkt me dat een duidelijke reden.

Score voor Bako.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: