A.L.M. G

Eerst vriendelijk en vervolgens de LAMLENDIGHEID ten top

Beschrijf hier jouw ervaring

We hebben jaren geleden een rijskastje aangeschaft van het merk Brod & Taylor. Helaas vertoonde de temperatuurregelaar kuren. Wij namen contact op met de klantenservice en gaven aan dat we een nieuw rijstkastje bij hen wilden bestellen en ook een kastje van hetzelfde merk om zuurdesem qua temperatuur optimaal te kunnen verzorgen (totaalbedrag € 340,-). Daarbij stelden we de vraag of ons oude rijstkastje ook gerepareerd kon worden. Medewerker Alexander was uiterst vriendelijk en zou dat bij de fabrikant navragen. Een week later stuurt hij, alleraardigst, een retourlabel om ons defecte item naar Goor te versturen. Er was tot dat moment helemaal niet gesproken over garantie, kosten of iets dergelijks. Vervolgens kwam ene Mike in beeld. Die wilde een aankoop bon zien want hij kon onze eerdere aankoop niet in hun systeem vinden. Wij verkeren in de veronderstelling dat we eerder bij hen dit item hadden aangeschaft, maar los daarvan: de garantietermijn zou sowieso al verstreken zijn en een aankoopbewijs doen wij weg na afloop van de garantietermijn, tenzij het een gigantisch bedrag zou betreffen. Toen werd het minder plezierig: Mike beweerde dat de fabrikant een aankoopbewijs zou eisen en de vraag kwam of zij het item moesten afvoeren of weer naar ons moesten terug sturen. Wij kozen voor het laatste. Inmiddels is mij duidelijk geworden dat ik het desbetreffende originele onderdeel voor slechts € 45,- in Duitsland kan bestellen. Al met al: de lamlendigheid ten top bij dit bedrijf, reden voor ons ons account te laten opheffen en geen verdere aankopen hier meer te zullen doen. Met deze performance Deze service is voor ons de lamlendigheid ten top! Wilt u van dit merk ook iets aanschaffen speur dan liever op internet naar de importeur van dit merk.

Reactie Baktotaal:

We vinden het jammer dat u ons beticht van lamlendigheid, zoals u heeft kunnen zien zijn we bereid om het kastje zonder kosten voor u terug te laten komen en weer naar u toe te sturen.
We gingen er namelijk gelijk van uit dat het kastje bij ons is besteld, maar dat is helemaal niet het geval.
Dat we het kastje uiteindelijk niet voor garantie / reparatie aan konden melden heeft niets met onwil van onze kant maar met de te volgen procedure bij onze leverancier te maken, die verlangt een aankoopbewijs wanneer een apparaat voor garantie / reparatie aangeboden wordt.
We zijn blij te horen dat u het onderdeel in Duitsland kunt bestellen, dan komt het waarschijnlijk toch nog goed met het kastje.
Team Baktotaal Bouwhuis

Score voor Baktotaal Bouwhuis B.V.: 0.5/5