Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Swen

Ik had wat twijfel vanwege meerdere negatieve ervaringen op internet rondom dit bandenbedrijf. Toch de gok genomen, en geen spijt.

Ik kreeg twee keer een bevestiging en twee keer een factuur toegestuurd, dus hier had ik nog een vraag over. Had deze eerst op Facebook Messenger gesteld, daar zag ik dat ze mijn vraag wel hadden gelezen maar gaven geen antwoord. Gelukkig kon ik ook bellen en werd keurig te woord gestaan.

De bandenwissel ging ook prima, ik zou tussen 14:00 en 15:00 geholpen worden, maar werd al om 13:00 gebeld dat hij er was omdat een aantal klanten hadden geannuleerd. Voor mij geen probleem omdat ik op werk zat, een iets eerdere aankondiging kan voor mensen die minder flexibel zijn wel beter zijn.
Ik werd geholpen door een half Nederlands/Engels sprekende man, erg vriendelijk en duidelijk plezier in zijn werk.

Overall, dik tevreden, maar zie nog voldoende leerpunten waar BandenThuis mee aan de slag kan gaan.

Monteur was vriendelijk en vakkundig.

Als je op Facebook actief bent, zorg dan ook dat je reageert op Messenger en niet alleen leest. Als dit niet kan, zorg dat je een automatisch antwoord hebt ingesteld.

Informatievoorziening kan iets beter: wat zijn de stappen die er genomen gaan worden totdat de monteur bij mij is? Ik zou graag meer op de hoogte gehouden willen worden op de dag zelf waar ik aan toe ben, maar ook na het doen van de bestelling.

Prijsstelling is onduidelijk, op de bussen staat bandenwissel voor 16,99 en ik heb online 19,99 betaald. Misschien is dit een andere soort service, maar dat is mij niet duidelijk.

Score voor BandenThuis: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Soort banden: Winterbanden