Banden besteld en laten monteren.
Het gemak van de banden kunnen wisselen voor de deur sprak mij wel aan, bovendien was de prijs ook prima.
Aardige monteur en de inzet was ook zeker aanwezig, maar denk dat de manier waarop (en met name snelheid) toch ten koste gaat van de kwaliteit. Eerste indruk van de bus, moest even meerijden naar de auto om een geschikte plek te vinden, die was op z'n zachts gezegd rommelig. De nieuwe banden van klanten werden op straat gegooid, niet echt netjes en niet nodig.Enkele bouten zelf nog op moment moeten aandraaien, maar waar ik het meest van baal is dat 1 ventiel niet goed is bevestigd. Had na 1 week een zo goed als lege band. Voortaan ga ik naar een garage, want dit gaat het niet meer worden, jammer.
De afspraak was prima te maken op de site. Gemakkelijk overzicht om de banden te selecteren en de kosten te zien.
De bevestiging van het tijdstip is nooit aangekomen per mail, gelukkig is dit wel telefonisch goed gekomen.
Omgang van spullen van klanten kan echt beter, ik zou het niet leuk hebben gevonden als mijn banden dat waren die op straat worden gegooid. Denk echt dat de werkdruk hier wat mee te maken heeft. Bouten en ventielen niet goed gemonteerd kan niet bij zo'n dienst als dit, dat zijn essentiele onderdelen van het wiel bovendien is hier ook de veiligheid in het gedring. Met aandacht en netjes de montage doen, en niet rats rats en lekker rap door. Zo gooi je je reputatie te grabbel.