Bastu.nl

Frank V riend

Ze zijn er nog! Van die mooie bedrijfjes waar de klant nog centraal staat! Bastu en met name Steef, waar wij steeds contact mee hadden, zijn TOPPERS!
Bij de eerste afspraak om wat info over zelfbouwsauna's te krijgen, werd er ruim 3 uur de tijd voor ons genomen, werden alle tips en tricks uitgelegd en mochten we in de fabriek alle praktische zaken rondom de bouw bekijken. Steef gaf je door zijn hulp direct het gevoel dat je deze klus best zelf aankon en hij dacht vooral mee om hier en daar op materiaal en kosten te besparen.
De tweede keer dat we langs zijn gegaan was om alle materialen op te halen en ook toen werd het bouwproces weer uitgebreid herhaald en konden we de meest praktische vragen alsnog stellen. Daarna werd alles samen heel ordelijk met beleid in de bus geladen en kon het bouwavontuur beginnen.
Tijdens het bouwen stuit je toch weer op 'uitdagingen' en 'hoe zit dat nou eigenlijk? vragen' en dan stuurde we een appje en niet veel later, kwam er een nuttige tip en zo werden we tijdens de bouw nog talloze malen onbeperkt geholpen.
In deze tijd is zo'n klantgerichtheid heel bijzonder!
Daarom raden we Bastu 1000% aan.

Klantgericht, Meedenken, Eerlijk, Open en Behulpzaam

Geen enkele

Score voor Bastu.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Zelfbouw Sauna