Ik heb de vlees 4.0 workshop gevold met Leo. Mijn ervaring met de BBQ exp center is heel positief, ik heb 2 workshops gevolgd inmiddels en ben een trouwe kijker van jullie YT kanaal.
Uitgebreide menuutjes en voldoende tijd om ze uit te voeren. Ongedwongen en bourgondische sfeer
- minder ingredienten gebruiken uit eigen shop, dit komt erg commercieel over en ik wil liever exact weten wat er in een rub of sausje zit
- iets meer tips over de bereidingstechnieken
Reactie BBQ Experience Center:
Leuk dat we jou tot onze vaste klanten en kijkers mogen scharen Tom en fijn ook dat je zo positief bent. Goed ook dat je expliciet tips aangeeft. Stel vragen die je hebt over bijvoorbeeld technieken gerust aan onze chefs, zij helpen je graag als je bepaalde informatie mist. Het feit dat we rubs en sauzen uit ons assortiment gebruiken geeft je juist de gelegenheid om exact te weten wat erin zit.....je hebt de verpakking tenslotte bij de hand. Tevens weten onze chefs bijna alles over ons assortiment en veel minder over artikelen die we niet zelf als merk voeren. Met smakelijke groet, Peter team BBQ