Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Erdogan

Ik heb ze deze bericht gestuurd

Goedendag
Afgelopen week heb ik twee keer gebeld met de verkoop over de acties die Julie zouden hebben. Landelijk zou er geen ander onder die prijs verkopen.. Mocht dit wel het geval zijn. Dan zouden ze mensen companseren.. volgens de verkoper moest ik zeker komen als ik echt op zoek ben naar goedkope vloerlaminaat. Ook verzekerde deze verkoper dat er genoeg in maten en kleuren hebben. Ik gaf de afmeting. Voor nog geen 100 euro + 98 euro lijm kon ik geholpen worden. Pvc is best wel zwaar dus ik moest of zelf ophalen of laten bezorgen. Prijs van 1 vierkant meter 1.98 euro. Na deze gesprek gisteren 27 mei ben ik gelijk vertrokken van Maastricht naar Vriezenveen. 255 km Na 3 uur rijden kwam ik bij beboparket in Vriezenveen. Ik spraak een verkoper aan over mijn telefoongesprek. Deze verkoper keek me met vreemde ogen aan. Nee meneer wij hebben geen pvc voor die prijs. U vergist zich zegt de verkoper. Ik zei tegen hem.. Verdorie.. Ik sta hier niet uit mijn nek te lulllen. Aan de telefoon lokken Julie mensen naar hier en mensen komen hier en blijkt dat Julie appels verkopen voor peren. Verkoper houd vol dat hij afgelopen 2 jaar nooit pvc heeft verkocht voor die prijs... Namelijk 1.98 Hij wilde informeren wat hij voor mij kon doen. Even later komt hij terug en hij bood mij een pvc laminaat voor 2.98 per vierkante meter. Meer kon hij niets doen. 1 voorwaarde is wel dat ik verplicht was om lijm en onderhoudpaket en gereedschap die ik moest kopen. Omdat ik vanuitging dat deze verkoper mij naar behorende wijze te hulp wilde vertrouwde hem stemde ik hierbij in. Niet wetende dat men in Nederland ook onbeschofte wijze mensen opleiden en deze tegen de inwoners van Nederland gebruiken. Ik ben vreselijk woedend. Woedend vooral omdat ik gewoonweg bedonderd ben samen met nog vele anderen. Zelfde soort lijm kost 55 euro op internet. Waarom kost deze lijm hier 98 euro? Wat moet ik met een mal die Julie erbij, verkocht hebben? Ik ga mijn verhaal bij Google review zetten. Wat een rottoestand.. Nederland gaat zeker op goede kant uit op deze manier

Reactie Bebo Parket:

Beste Erdogan,
Hartelijk dank voor uw review over Bebovloeren.
Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons heeft gehad.
Zouden wij u hierover mogen bellen? U kunt ons dan een Email sturen naar info@bebovloeren.nl
Alvast hartelijk dank.
Vriendelijke groet,
Team Bebovloeren.

Score voor Bebo Parket: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: