Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

A

Grote rotzooi hebben een vloer gelegd met vertrouwen toen ik in t ziekenhuis lag haden we afgesproken dat de buurvrouw de deur voor hun open zou doen zodat de vloer toch gelegt kon worden daar was ik wel blij mee maar toen ik thuis kwam zag ik al dat er gelijk schade was dat was netjes op gelost maar in de keuken komt de vloer een beetje omhoog en de boven laag van de vloer was al toen ik thuis kwam in de gang dat de laag erig slechts is zelfs nu op sommige plaatsen steeds meer 2keer zijn ze langs geweest de ene zei dat die begrijpt wat ik bedoel en de andere zei nee dat komt omdat t een zwervende vloer is en dat ze mijn niet konden bereiken omdat ik in t ziekenhuis lag dat de vloer ongelijk is ze hadden ten eerste de telefoon nummer van mijn dochter en ze hadden aan de buurvrouw konde vragen voor mij nummer dus dat is klets praat ik heb elke keer met azijn gepoetste gezinshulp ook zelfs dat ik ze een mail gestuurd had dat mijn handen gewoon open schuurde en kreeg een mail terug gewoon door gaan met azijn toen ik een klacht bij trust had geplaatst en de consument tebond hadden ze gevraagt als ik contact met ze op wou nemen zo gezegt zogedaan ik moest dan wel de berichten verwijderen dan zouden ze met een oplossing komen is er weer iemand geweest ik hoorde daarna niks meer van hun en ben zelf contact op gaan nemen en kreeg te horen dat t komt dat t een goed kopen vloer is en ik volgens hun nooit met azijn heb gepoets ik kon wel een andere vloer kopen tegen in koop prijs maar moest dan deze vloer zelf verwijderen en zelf leggen een vloer van bijna 2000euro vinden hun dat dat een goedkope vloer is en dan ook nog durven te zeggen dat ik niet met azijn gepoetst heb terwijl ze zelf op hun site laminaat reinigen aan bieden ook weten ze hoe mijn gezondheid is en dat t steriele moet zijn hier en volgens hun mag je maar 1keer in de week dwijlen ik heb ze laten zien hoe de vloer er uit ziet ik heb zelfs deze vloer nog niet eens uit gezocht ik had een andere vloer maar ze adviseren deze en ik heb gezegd dat die zeker tegen een stootje moet kunnen inverband mijn tpv voeding maar met deze vloer heb je een dag taak aan elk stukje zie je er op en komt zelfs nu meer omhoog en de boven laag is er meerdere plaatsen af aan t gaan en dan zeggen ze nu dat t dan door me zelf ze haden me dochter moeten bellen of de buurvrouw moeten vragen voor de telefoon nummer dan haden ze me kunnen bellen maar nu niet op mijn schuiven en er probeeren onder uit te komen als ik alles van te voren had gedroomd had ik daar nooit geen vloer gekocht weg geld en zit met een kut vloer

Reactie Bebo Parket:

Beste Anita,
We hebben meermaals contact met u gehad en hieruit is een oplossing naar voren gekomen.
Deze zijn wij nagekomen waarna u de review aan zou passen.
Helaas zien wij dat uw review nog steeds niet is aangepast, terwijl de klacht is opgelost.
Graag zouden wij u nogmaals willen vragen om dit aan te willen passen, aangezien we er al samen zijn uitgekomen.
Alvast bedankt!
Vriendelijke groet,
Team Beboparket.

Score voor Bebo Parket: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: