Op de website staan er prijzen van 90 cent tot 2 a 4 euro. Hele andere prijzen kom je op locatie tegen en krijg je ineens te zien dat 6.55 euro hun goedkoopste laminaat is. Wij komen zelf vanuit brabant helemaal deze kant opgereden voor eigenlijk niks.
Vervolgens halen we toch maar laminaat en worden we ook nog eens verkeerd geïnformeer!. Na dit gaan we vervolgens naar hun receptie om te vragen hoe dit kan en of we gecompenseerd kunnen worden.
Vervolgens kunnen ze helemaal niks meer doen. En als we het wilde veranderen kosten het 120 euro extra. Ja daaggg dat gaat hem niet worden. Vervolgens zeggen ze je hebt iedergeval wel een gratis deurmat gekregen. Ach hou op wat een onzin.
Zeker geen aanrader voor iedereen die hier heen wilt. Want wat een oplichterij en beetje meedenken hierin is teveel gevraagd
Reactie Bebo Parket:
Beste meneer,
Allereerst bedankt voor uw review.
Maar wat ontzettend vervelend om te lezen dat u onze samenwerking niet als prettig heeft ervaren.
Graag zouden wij met u in contact komen, zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een email te sturen naar: info@bebovloeren.nl.
Graag hopen wij van u te horen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Vriendelijke groet,
Team Beboparket