Ik voel me opgelicht en niet serieus genomen: Ooit heb ik een goede review geschreven. Direct na aankoop ter plaatse heb ik me laten verleiden door deze meteen te schrijven in ruil voor een fles wijn. Zo komen ze aan al die goede ervaringen. Dus pas op! Nu heb ik spijt. Heb bijna 3 uur gereden hiervoor. De duurste pvc gekocht 10 jaar garantie. Beloofde dat dit in bedrijven gelegd werd, . Er weinig tot geen schade op zou komen daarom diengarsntie. Als er toch iets was kon ik gewoon bellen allemaal loze beloftes. Ik doe altijd mijn schoenen uit doe.voor verhuizing: De vloer extra beschermd heb door eerst te stofzuigen, daarna stuklopers door het hele huis geplakt daarna overal/ alle meubels viltjes onder geplakt en dan ook nog tillen ipv schuiven. Iemand die heel Zuinig is op haar spullen. Nu zitten er door het hele huis scheuren en krassen. De platen waren al zwak bij het leggen en heb een hoop weg moeten gooien. Nu 6 mnd later doe ik beroep op garantie: antw: eigennschuld je hebt dat zelf gedaan telefonisch gemeld, 1x foto’s gestuurd nu vragen ze er weer om. en service is ver te zoeken. Zodra je betaald hebt, review is binnen, doen ze niks meer. Oplichters noem ik het!! Bebo, als je nu reageert met je standaard mail neem contact op Met info@bebo bla bla bla, dan heb ik dat al vaker gedaan uw collega Romy is ermee bezig.