Gisteren na een lange reis met het OV naar het station Vriezeveen gereisd. Vandaar uit naar de locatie Handelslaan gewandeld. Daar aangekomen werd ik allervriendelijkst ontvangen en kreeg ik een lekker kop koffie aangeboden. Helaas was ik op de verkeerde locatie aangekomen, want ik was op zoek naar een mooie laminaatvloer. Door een medewerkster werd ik naar de andere locatie gebracht. Daar warm onthaald met koffie en eten. Daarna op zoek naar een mooie vloer. Met hulp en advies van de medewerkster een hele mooie vloer kunnen vinden. Aan het einde van de dag ben ik door een andere medewerkster teruggebracht naar het station. Al met al was het een heel fijn en warm ontvangst met een goed advies. Heel blij dat ik de lange reis heb ondernomen. Het was het echt waard. Kortom een topbedrijf!
Reactie Bebo Parket:
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebovloeren😁.
Wij wensen u veel plezier met uw producten, mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben.. wij helpen u heel graag. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze win actie? Als u de mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer kunt u het aankoopbedrag terug winnen!
Sneller kunt u uw aankoopbedrag 💰 niet terugverdienen!
Vriendelijke groet,
Team Bebovloeren.