Mei 2023 kochten wij onze eiken lamel parketvloer bij Bebo. Eenmaal thuis bleek de kleur toch niet passend en vroegen wij Bebo of een zwart eiken visgraat ook mogelijk was? Een aantal samples verder waren we er uit. Bij de uiteindelijke levering van de vloer bleek de kleur anders dan het sample. Geen probleem bij Bebo, er werd opnieuw gekleurd net zo lang tot het precies was zoals wij voor ogen hadden. De service van Bebo is echt buitengewoon goed. Met name Jesse van Bebo verdiend meer dan een groot compliment. Werkelijk alles is in het werk gesteld om aan ons de vloer van onze dromen te leveren. Een service zoals die Bebo levert vind je tegenwoordig echt nergens meer. In 1 woord; TOP !
Jesse en Bebo, super veel dank voor de werkelijk uitstekende service en de prachtvloer. Jullie zijn een absolute aanrader……
Reactie Bebo Parket:
Beste familie Nagel,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!
Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰
Team BeBo Vloeren