Organisatie die afspraken niet nakomt, je achteraf allerlei kosten probeert te laten betalen (afvalkosten €100 euro voor weggooien van 5 dozen plastic) en creatief rekent in offertes (zoals; egaliseren met net zoveel meters als leggen van de vloer inclusief zagverlies - de meters zagverlies hoeven ze niet te egaliseren)
Mijn advies kijk veder en gaan naar een betrouwbare partij
Reactie Bebo Parket:
Beste Dirk,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met ons.
Zoals besproken tijdens ons contact, konden wij de vloer helaas niet egaliseren omdat er geen vaste trappen in de woning aanwezig waren. Onze legger is die ochtend aanwezig geweest, maar heeft zijn werk niet kunnen uitvoeren, wat leidde tot kosten die wij volledig voor onze rekening hebben genomen.
U heeft ervoor gekozen de PVC-vloer te annuleren, en wij hebben het volledige bedrag aan u teruggestort. Hoewel er door een administratieve vertraging enige vertraging optrad, is het bedrag binnen enkele weken alsnog naar u overgemaakt. Wat betreft de visgraatvloer, deze is naar tevredenheid gelegd, en we hebben hier geen verdere meldingen van ontvangen.
Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en spijt het ons dat u deze situatie als onbevredigend heeft ervaren. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op via: 0546 566 127. We staan u graag te woord.
BeBo Vloeren