Na een prachtig arte behang besteld te hebben kwamen we er helaas achter bij de laatste baan dat er een drukfout in zat. Een foto van de drukfout gestuurd en een foto van de wikkel voor het batch nummer. Als snel werd ik meegenomen in cc van een mail naar de fabrikant dat deze fout weer was geconstateerd en dit was het... Zelf weer contactgezocht wat voor een oplossing ik nu kon verwachten? Uiteindelijk werd ik twee weken lang afgewimpeld maar rare smoesjes of telefoontjes die werden afgebroken onder de noemer we bellen je zo terug we hebben het druk
(en dan gebeurde dit niet). Na zelf elke keer terug te bellen, moesten we ineens (met veel moeite) de rol arte behang teruggestuurd hebben voor morgen anders kregen we niks meer. Al met al echt een verschrikkelijke service en onvriendelijke klantservice. Ik bestel hier nooit meer wat!
Reactie Behangwereld:
Bedankt voor uw feedback. Helaas liep het oplossen van deze klacht niet geheel vlekkeloos. Onze excuses voor het ongemak. U heeft inmiddels een nieuwe vervangende rol ontvangen, zodat de behangklus toch afgemaakt kan worden. Alsnog veel plezier met dit mooie Arte behang.
Behangwereld.nl