BENITECH

Gesprek met de adviseur
Kwaliteit producten
Plaatsing

D. Twigt

Benitech te vertrouwen? Dat valt te bezien. Voor mij is het even afwachten. Ook of dit geplaatst wordt.
Ik liet voor een offerte iemand komen. Aardig gesprek met Juan, waarin ik duidelijk had aangegeven een offerte willen. er is grofweg buiten even gemeten en genoteerd door hem. Onderwijl honderd uit babbelend. Toen vroeg hij of ik ter goedkeuring over wat we hadden besproken wilde tekenen. Ik zei, ik zit toch nergens aanvat niet waar, want ik wil meer offertes van bedrijven. Nee hoor mevr. Dus sufferd ik tekende, om de vlg. dag te zien dat er vrij klein koop overeenkomst op stond. Eigen schuld? Kan, maar voel mij besodemeterd en was laaiend. Mag dan 72 jaar zijn maar niet gek alleen te goed van vertrouwen. Direct gebeld met Benitech, dat dit geen koopovereenkomst moet zijn maar offerte en ik de gelegenheid wil na te kunnen denken over een prijsopgave.
Ook stond er niet vermeldt dat (wat ik niet wist omdat ik een tel. afspraak had gemaakt) dat HR++ enz. deze maand gratis was.
Daar stond ook niets van of dat z.g.n. koopovereenkomst. Daar stond 1 totaal prijs op, maar niets gespecificeerd. Ik zag dus later dat er een rijtje stond, genaamd alle prijzen zijn incl. Met eronder, montage, binnen en buitenafwerking,vensterbanken in overleg met inmeten, HR++Glas, veiligheidsbeslag voor politie keurmerk, afvoer oud materiaal, verdiept profiel, vlak profiel, houtnerf draaideel, houtnerf kader, kraan takelwerk, EN BIJ ALLES STOND ER NEE ACHTER>
Dus ik moet dat er ok nog eens alemaal gaan bijbetalen? Daar heeft de man niet over gepraat.
Ik heb direct de vlg. dag gebeld met Benitech en greeg te horen dat dit normale gang van zaken was. Ik was woedend en toen zei ze, dat idit waarschijnlijk een misverstand as geweest tussen Juan en mij. En dat hij zou bellen. Is gebeurd en vroeg hem om testemming om dit gesprek op te nemen en vo d hij goed. In dit gesprek en ook de dame eraanvoorafgaande zei Juan meedere malendat ik nergens aan vast zat als ik de hypotheek niet wlde Ik zei, dat staat er buiten. Ik wilde een offerte wat duidelijk op jullie site ook staat had ik inmiddels gelezen en niet om iemand te laten komen voor een koopcontract. Ik heb Benitech opnieuw gemaild dat ik per omgaande 21-4-18 een bevestiging wil dat Juan en deze dame hebben verteld dat ik nergens aan vast zit en dat zij boven zulke formulieren waar geen gespecificeerde prijzen bijstaan, ook niet om welk type kozijn het gaat, ook niet de gratis HR++ enz.is afgetrokken en dus ook geen prijs opstaat wat deze kozijnen met en zonder aanbieding zouden hebben gekost, dat dit een offerte is en geen koopovereenkomst, maar een voorlopige prijsopgave. Dit schrijf ik niet omdat ik dus bijv. geen kozijnen zou willen van Benitech, maar wel hoe zij mensen erin laten lopen, waardoor je uiteraard bedankt om verder et hen in zee te gaan. Hetgeen zij zelf veroorzaken door hun manier van handelen. Als men belt vor een offerte waar ze mee schermen p hun site, verwacht ik ook een offerte en geen koopcontract onder mijn neus geschoven te krijgen. Dom dat ik eb getekend nogmaal? Kan zijn, maar die koopovereenkomst deugt nergens naar. Ik ben dus benieuwd hoe dit verder gaat en zal niet schromen een advocaat in de arm te nemen m zulke gang van zaken ondanks dat mijn handteenin eronder staa. Bovendiien, is er nog niet nauwkerig ingemeten uiteraard 1 dag erna,
en over verdere eventele veranderingen gesproken, die bij nagmeten aan de orde komen, dus ook nog niets besteld door Benitech, dus vor hen tot nu toe geen verlies, want je maakt mij niet wijs dat 1 dag erna kozijnen besteld gaan worden waar de maten nog niet voor bekend zijn.

Score voor Benitech: 0.5/5
Zou u Benitech aanbevelen? Nee