Ik had 3 lampen besteld waarvan er 1 de volgende dag zou worden geleverd en 2 na een paar dagen. Ik heb er langer dan EEN MAAND op moeten wachten. Na 3 pogingen is het gelukt om de klantenservice te bereiken en had ik eindelijk contact met iemand die het heel goed heeft opgepakt, en heeft gezorgd dat alles zsm is bezorgd. Ik kreeg zelfs alsnog een kleine korting. Met de lampen ben ik heel blij, maar ik vind het schandalig dat ik zo lang moest wachten op lampen die op de website staan als "morgen in huis", en dat BES LED zelf geen enkele actie onderneemt. Toch nog 2 sterren vanwege de nette manier waarop het is opgelost.
Reactie BES LED:
Beste Buitenhuis,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De artikelen welke u heeft besteld hadden verschillende levertijden.
1. direct op voorraad
2. levertijd van 1-8 werkdagen zoals vermeld op de productpagina.
Dit betekend dat uw gehele bestelling binnen 1-8 werkdagen geleverd had moeten worden.
Zoals we per mail besproken hebben, is er iets mis gegaan bij de leverancier waar wij uitgebreid onze excuses voor hebben aangeboden en daarnaast ook een oplossing en compensatie hebben aangeboden. Per mail gaf u aan dat de geboden oplossing en compensatie naar wens zijn en hebben wij dit direct uitgevoerd.
Wij hebben u zo goed mogelijk proberen te helpen en u de beste oplossingen aangeboden. Mocht u toch nog vragen hebben, of mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen vernemen wij dat graag.
Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur op:
085 - 301 08 74