RM

Dankzij Teun hebben wij een fantastisch trouwalbum, waarmee wij met veel plezier onze trouwdag de rest van ons leven opnieuw kunnen herbeleven! Niet alleen heeft Teun met het op maat gemaakte trouwalbum een prachtig vakmanschap geleverd, ook op de dag zelf was hij geweldig en gezellig. Teun heeft alle mooie momenten op de dag met de camera vastgelegd, zonder dat ook maar iemand door had dat hij in de buurt was. Ook tijdens stille momenten viel Teun niet op, dit kwam mede doordat z'n camera's geen geluid maakte. Drie dagen na de bruiloft hadden wij al de eerste trouwfoto's in ons bezit. Dit maakte het nagenieten alleen maar leuker. Zowel voor als na deze eerste selectie, ontvingen wij al veel complimenten van onze gasten over Teun. Het trouwalbum heeft Teun helemaal voor ons op maat gemaakt en zelfs persoonlijk thuis afgeleverd! Zoals gezegd zijn wij super trots en blij met het resultaat! We hebben geen enkel verbeterpunt voor Teun, want naast de foto's was zowel zijn communicatie als documentatie vooraf erg prettig, snel en duidelijk. Het is dat wij maar 1 keer in ons leven trouwen, anders hadden we Teun zeker weten weer gebeld.

Score voor BestDayEver Fotografie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja