Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Vanessa

Goede stenen en vlotte bezorging alleen wordt je getild als je moet terugsturen.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

We hebben prima stenen ontvangen en split. Helaas zat er wel een barst in een van de natuursteen 60x60 tegels. Als je erover mailt zijn ze niet thuis. We hadden verkeerde tegel besteld en wilden deze duurdere tegel ruilen voor een goedkopere tegel maar moesten vervolgens nog veel geld (350 euro) extra betalen voor transport. Heb calculatie daarvan opgevraagd maar nooit gekregen.

Reactie Bestratingsmarkt.com:

Beste Vanessa,
Hartelijk dank voor je feedback. De Natuursteen tegel was inderdaad gebarsten tijdens ons transport. Dit erkennen wij meteen, daarom ook een nieuwe tegel geleverd binnen 2 dagen.
Daarnaast hebben wij telefonisch zeer duidelijk en transparant de kosten voor omruilen doorgegeven, voor tegels die u zelf verkeerd heeft besteld. Dit vond u echter aan de hoge kant. Verbaasd ons echter dat u het heeft over 350,- terwijl dit 140,- is geweest.
Om jullie voor te helpen hebben wij de verkeerd bestelde tegels uit coulance binnen 2 werkdagen hebben omgeruild voor de gewenste tegels.
Gelukkig bent u wel tevreden over de kwaliteit en wij wensen jullie dan zeer veel plezier met de bestelling en juiste tegels!
Team Bestratingsmarkt.com
Klantenservice Heerde

Score voor Bestratingsmarkt.com: 2/5
Beveel je Bestratingsmarkt.com aan? Nee
Geleverde producten: Waaltjes/split/60x60 Blue stone/60x60 oprit betont...