Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Klusdienst François

slechte ervaring

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

We hebben een bestelling geplaatst en nadien is er een mail gekomen dat we nog eens 350 euro extra moesten betalen voor het transport. Dit terwijl er op de bestelling stond dat het 140 euro was. Wij hadden alles betaald buiten die 350 euro. We beslisten de bestelling te annuleren. Dit werd per mail verstuurd maar tot op heden hebben wij nog geen antwoord of terugbetaling ontvangen.
Ook waren ze op beide telefoonnummers niet te bereiken. Wij hebben een bericht achtergelaten maar ook hier geen reactie.
Wij hopen ten stelligste dat dit snel afgehandeld kan worden en wij ons geld terugkrijgen!

Reactie Bestratingsmarkt.com:

Beste François,
Bedankt voor je feedback. Er staat heel duidelijk dat de leveringen in België 140,- betreffen tot de grensgebieden. Daarna zijn de transportkosten indicatief en worden na de bestelling doorgegeven, dit staat ook duidelijk in de winkelwagen aangegeven. Blijkbaar heb je dit over het hoofd gezien. De credit is gelijk gemaakt, dus dit heb je dan ook allang ontvangen.
We hebben hier nadien nog telefonisch contact over opgenomen om het te bespreken, maar helaas was je niet voor rede vatbaar en heb je zomaar de verbinding verbroken. Bijzonder.
team Bestratingsmarkt.com - Klantenservice.

Score voor Bestratingsmarkt.com: 0.5/5
Beveel je Bestratingsmarkt.com aan? Nee