Slechte service en geen communicatie
Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Bestelling gedaan en betaald. Volgens de site op voorraad en volgens de bevestiging levering binnen 3 dagen. Er volgde helemaal niets. Op dag 5 vervolgens zelf geprobeerd te bellen. 1 Nummer gaf "niet in gebruik" het andere nummer lange tijd niet te bereiken. Ik dacht bijna met een fake bedrijf te maken te hebben en dat ik m'n geld kwijt was. Na lang proberen eindelijk iemand aan de lijn. Geen begrip of excuses, maar alleen een zielig verhaal hoe druk het wel niet was. In het systeem was niks te vinden, dus ik zou teruggebeld worden. Is nooit gebeurd. Toen zelf rechtstreeks met de leverancier (Tuinvisie) van de klinkers gebeld, die mij wel keurig te woord stonden. Wat bleek? de klinkers waren helemaal niet leverbaar en zij hebben dat ook laten weten aan bestratingsmarkt, die daar nooit op gereageerd hebben, nog naar mij, nog naar Tuinvisie. Met andere woorden: ik had kunnen wachten tot ik een ons woog, want bestratingsmarkt was mij gewoon vergeten (wel het geld binnen). Bij Tuinvisie kon ik vervolgens direct de order wijzigen in een passend alternatief en die werd ook gelijk 2 dagen later geleverd. Na dit allemaal zelf geregeld te hebben, stuurde bestratingsmarkt een zogenaamde bevestigingsmail dat ze alles in orde gingen maken. Haha, moest niet gekker worden. Het lef. Geen excuus voor het niet kunnen leveren van de eerder bevestigde klinkers, geen excuus voor het niet op de hoogte stellen dat de betaalde klinkers niet geleverd konden worden, geen excuus dat ze uberhaupt niks van zich lieten horen, kortom beroerde klantenservice. De chauffeur van het transportbedrijf die de klinkers kwam leveren had ook geen goed woord over voor bestratingsmarkt.