Niet al te best om eerlijk te zijn. Zowel in bestelling, bereikbaarheid en afhandeling. Een reactie op onze eerste vraag om bestrating duurde meer dan een week, en net in dat weekend werd een prijsverhoging doorgevoerd op de elementen die we nodig hadden. Dat werd deels opgelost door een korting, maar die dekte niet het volledige bedrag. Daarbij blijft dat als er gewoon wel binnen een paar dagen gereageerd was, we gewoon tegen de oude prijs hadden gekocht.
Bij levering werd er vervolgens een gedeelte geleverd in de verkeerde kleur. Ook toen was de bereikbaarheid, met name telefonisch, ronduit slecht. En de eerst voorgestelde oplossing al helemaal: of ik zelf even de elementen in de goede kleur bij de Hornbach kon halen, dan werden de verkeerd geleverde elementen gecrediteerd. Alsof ik een auto heb waar 30 opsluitbanden in kunnen....
Reactie Bestratingsweb.nl:
Hoi Bas,
Oei, bij deze beoordeling krijg ik even buikpijn... Heb jij denk ik ook gehad, want je hebt een paar keer moeten slikken denk ik. Wel bedankt voor je geduld!
Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken. Ik denk dat we het allebei niet zo kwaad bedoelen als het lijkt. Of je je aankoopbedrag terug wint kan ik niet beloven :-) maar we gaan wel kijken of we de materialen die je over hebt retour kunnen nemen.
Je hoort van me! Fijne avond!
Groeten,
Wilbert