Wij hebben op de site tegels gezien voor onze tuin, na even een telefoontje te hebben gepleegd kregen wij perfect uitleg over de soort tegel en de voor en nadelen want wij hadden 2 verschillende in gedachte. Na besteld te hebben online in zeer goed vertouwen kregen wij netjes een belletje om de laatste puntjes op de i te zetten wbt onze bestelling en over de leverdatum wanneer deze geleverd zou kunnen worden en gelijk een datum geprikt samen. Hierna ook zeer vakkundig een mailtje hierover. Onze bestelling word eind volgende week geleverd maar ons vertouwen hebben ze helemaal wij gaan zonder enige twijfel ervan uit dat alles netjes zoals afgesproken word geleverd en bij byzonderheden word hier zeker op tijd over geïnformeerd 👍🏻 Wij kijken erg uit naar onze tegels volgende week voor nu iig al top service kan iedereen deze zaak adviseren 👍🏻 Bestratingsweb alvast bedankt voor het vertouwen en de service tot nu toe Groetjes G & D