In deze training werden vooral verschillende modellen toegelicht die je binnen een project, programma, team of netwerk kunt toepassen.
Zo ging het studiemateriaal in op het 'Netwerk-canvas': Wat verbindt ons? Wie heeft welke belangen? Interessant boek (Organiseren in met netwerken), dat op hoofdlijnen werd toegelicht. Het boek: Beinvloed anderen begin bij jezelf ging over de Roos van Leary: bekende kost en aardig om weer eens na vijftien jaar in te vullen.
De docent, een voormalig wethouder die weet hoe het er in de gemeentelijke politiek aan toe gaat en ervaring had met tal van trajecten, procedures enz binnen gemeenten, zat graag op de praatstoel, maar miste soms wat signalen uit de groep (zoals mensen die op hun telefoon gingen kijken).
De locatie is met het OV-redelijk bereikbaar (twintig minuten lopen of gebruik maken van het gratis busje op afroep). De lunch was uitgebreid, maar voor vegetariërs is de keuze beperkt.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 3/5